Сік маркова чим корисна

Вона містить вітаміни групи В, РР, Е, К, С, D, нікотинову та пантотенову кислоти, магній, фосфор, кобальт, мідь, калій, залізо та інші мінерали та речовини. Свіжовитиснутий морквяний сік тільки посилює чарівні властивості моркви і дозволяє нам пити їх великими ковтками, а не є маленькими шматочками.8 січ. 2014 р.

Навіщо п'ють морквяний сік?

Фахівці стверджують, що морквяний сік корисний при гастритах, ентеритах, проблемах з кишечником, при недокрів'ї, захворюваннях нирок та печінки, очей та органів дихання. Крім того, моркву рекомендують вживати, щоб позбавитися симптомів атеросклерозу.

Скільки можна випити морквяного соку на день?

Свіжовитий морквяний сік багатий корисними речовинами і добре доповнить збалансований раціон. Захоплюватися соками не варто, достатньо випивати 100-150 мл на день. Фреші не замінюють цілісні овочі.