Як правильно приготувати стегенце в духовці

Як приготувати стегенця в медовому соусі?

Приготування

  1. 1․ Збийте мед, гірчицю та оливкову олію. Додайте сіль з перцем, паприкою та подрібненим часником. …
  2. 2․ Натріть стегенця сумішшю, що вийшла, і викладіть у форму, застелену фольгою. Зверху щільно накрийте фольгою.
  3. 3․ Запікайте приблизно 40–50 хвилин за температури 180 °С.

Скільки часу вариться куряче стегенце?

40 хвилин Час варіння курячих стегенець на плиті в середньому становить 35-40 хвилин. Час слід відраховувати від моменту закипання води у каструлі. Для надання м'ясу насиченого аромату додайте лавровий листок, часник, чорний перець.