Як плавити маршмеллоу в домашніх умовах: корисні поради та рецепти

Маршмеллоу – це улюблені ласощі багатьох людей. Це м'яка, солодка та пухнаста цукерка, яка часто використовується як інгредієнт для приготування різних солодких десертів. Однак, виявляється, що маршмеллоу можна не лише їсти, а й плавити.

Ідея плавити маршмеллоу може здатися незвичайною, але насправді це цілком можливо. Маршмеллоу містить гелатин, який при нагріванні починає плавитися. Ця властивість дозволяє використовувати маршмеллоу в різних кулінарних експериментах.

Одним із найпопулярніших способів плавити маршмеллоу є використання його як начинка для гарячого шоколаду або ванільного морозива. Також, плавлені маршмеллоу можна використовувати для приготування сморсів або топінг для десертів, наприклад, для шоколадного пирога або кексів.

ПитанняВідповідь
Чи можна плавити маршмеллоу?Так, маршмеллоу можна плавити.

Як розтопити маршмеллоу для крему: відлийте трохи вершків у миску, покладіть зверху 150 г маршмеллоу. Поставте в мікрохвильову піч або на водяну баню. На бані перемішуйте до повного розчинення.7 серп. 2018 р.

Як розтопити маршмеллоу Якщо немає мікрохвильової печі?

anfeska, Галя, якщо немає мікрохвильової печі, можна розплавити Marschmallows також на водяній бані.

Як реанімувати маршмеллоу?

Помістіть зефір у пакет із застібкою-блискавкою і щільно закрийте. Наповніть миску гарячою водою і опустіть у неї пакетик із зефіром приблизно на хвилину. Переконайтеся, що вода не потрапляє в мішок, інакше зефір просто зіпсується.

Як довго сохнуть фігурки з мастики?

Якщо вологість на кухні не надто висока, ви зможете висушити дрібніші тонкі деталі приблизно за годину, а більші – через дві-три години.

Що буде, якщо розтопити маршмеллоу?

А якщо маршмеллоу розплавити і змішати зі шматочками твердих солодких продуктів, можна цій масі надати будь-якої форми. Також з маршмеллоу готують солодкі соуси та помадки для прикраси випічки.